En hälsning på årets sista dag

Den här fina misteln plockade Adam till mig uppe i Zagoribergen några dagar innan julafton, och när vi kom hem fick den hedersplatsen över den lilla bardisken mellan soffan och köket, perfekt placerad för en julpuss med jämna mellanrum.

En dag till får den hänga kvar i taket

Ett väldigt skönt (och långt!) jullov går mot sitt slut och vi gör oss redo att fira av det här året, som känns som att det bara blev bättre och bättre för varje dag. Inte minst på grund av att vi blev mer och mer förtjusta i vårt nya hem, och började inse att vi nog faktiskt hade gjort helt rätt när vi valde just den här båten – en tanke som inte var helt självklar i början av året. Nu ska vi bara bestämma oss för vart hon ska få föra oss nästa år och nästa efter det … men det sparar vi till en annan dag.

En riktigt glad och strålande och bubblande nyårsafton önskar vi er allihop, hoppas vi ses nästa år!

Adams förläggare

Collings-Förlag