Festen är över

Adam sitter i förlagsmöte med vår förläggare Niklas, och diskuterar tydligen allvarliga saker. Som alla vinterhamnar med självaktning håller sig förstås Margarona Boat Yard med ett ”club house”, dock något kallt och dragigt och läderfåtöljerna och baren lyser med sin frånvaro. Men det känns ändå lite mer seriöst att ha ett designerat mötesrum för sådana här viktiga tilldragelser. Obs: fårskinnet som skymtar bakom datorn ingår inte i inredningen, det är min älskade IKEA-Ludde som jag bär med mig överallt i väntan på att värmen ska återvända till Grekland.

Nu är det alltså slut på sötebrödsdagarna, med semestrar hit och dit och gullande med kompisar! Adam och jag är åter ensamma i vår båt, och den bistra vardagen går inte längre att ignorera. Eller, så himla bister är den förresten inte. Och idag är det söndag och solen lyser på oss. Men ändå. Vi har böcker att skriva, böcker att översätta och en hel båt att renovera. Och ett helt nytt år (och en helt ny övärld) som ett oskrivet blad framför oss!

 1. spiket’s avatar

  Hej där.
  När tänker ni uppdatera sidan ang båten?(fortfarande en HR 31)

  God fortsättning Mona o Spiket

 2. Camilla’s avatar

  Hej Spiket!

  Den där frågan har vi också ställt oss flera gånger – men eftersom vi planerar att göra en lite mer omfattande makeover av bloggen så ligger alla ändringar på is. Det är åtminstone den enda ursäkt vi har … Eller så är det bara av sentimentala skäl vi inte har förmått oss att plocka bort vår kära gamla 312:a. Men vi lovar, ny info kommer. Snart!

  Jättekul att vi fick se dig och Mona i vimlet på releasefesten för Doktor Kessners hemlighet!

  Hälsningar från Camilla och Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag