Sommaren med Adam

Vad gör man om man har en förläggare som är en riktig filmnörd och gärna vill att man ska gästblogga på förlagets hemsida? Tja, varför inte göra det under parollen ”Sommaren med Adam” och hoppas på att Ingmar Bergman inte skulle ta illa upp (för våra utländska och yngre läsare bör jag kanske förklara att regissören Ingmar Bergman för länge sedan gjorde en ganska känd och lite chockerande film som hette Sommaren med Monika).

Jag kommer under juli månad att skriva ungefär ett inlägg per vecka och tanken (min förläggares tanke) är att jag ska skriva lite om hur det känns att få ge ut sin första bok, hur jag reagerar på recensioner, om hur det är att skriva från en båt mm. Enligt affischen ska jag dessutom vara djärv, frispråkig och chockerande …

Länkar till Collings Förlag utlovas så fort jag har samlat mod och börjat publicera.

 

Adams förläggare

Collings-Förlag