Decadence or decay?

Varför inte en släng av båda?

Lite fredagsdekadens i form av italienskt eftermiddagsbubbel i solskenet kanske uppväger förfallet i resten av båten … Inget nytt under solen i Casa Isola, här lyser flitens lampa från morgon till kväll. Våra båtgrannar skakar på huvudet när de går förbi och tittar medlidsamt på oss. Om de bara visste hur bra vi har det. Glad fredag till alla därute!

 1. SallyRuth’s avatar

  Inte illa. Rätt mysigt hemma i Vad också. Fågelkvitter, åns brus och grusvägen nysladdad. Vart bär det hän och när? Vi seglar mot Sardinien i mitten på april om Gud vill och vindarna bär.

 2. Camilla’s avatar

  Hej på er, Lisa och Janne,

  Låter fint det med, såväl åbrus och grussladd som Sardinien! Själva räknar vi med att lämna Cartagena i slutet av april och då blir det Ibiza som första anhalt, sen Formentera, Mallorca, Cabrera och Menorca – favorit i repris från förra sommaren med andra ord, fast den här gången blir det mer jobb än dagdriveri – innan vi seglar upp till Port Napoléon i slutet av juli för att lämna över Isola till hennes nästa ägare … och sen vidare till Grekland där vår nya båt väntar på oss. Mycket spännande. Kanske ses vi där så småningom!

  Ha det gott!
  Camilla och Adam

 3. Annika Soulcityguide’s avatar

  Tack för tipset om the Rhum Diary Camilla! Kram från ett vårigt Malmö

Adams förläggare

Collings-Förlag

Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/16/149216/yachtisola.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/tarski/sidebar.php on line 4