Tror ni att det här är någon jävla semester :-)

Just nu har vi en lång lista med saker som måste vara klara innan vi säger farväl till vår vinterhamn. Framförallt är det våra bokprojekt som tar tid men också ett och ett annat jobb för våra kunder. Min novell är nu klar och kommer att tryckas i början av maj månad. Ungdomsromanen går i dagarna genom de sista korrekturrundorna och planen är att den ska vara så gott som färdig när vi kastar loss. Camilla är djupt involverad i mina projekt men har också hunnit med att översätta en novell av Katherine Mansfield (läs intervjun med Camilla på Collings Förlag). Mycket jobb för Collings för stunden och det är vi båda lika glada för!

Men det finns andra spännande projekt på gång. Och sommarens stora är för ett annat förlag. Så fort vi lämnat Cartagena bakom oss blir det jobba av (igen). Under tre månader i sommar kommer vi att skriva och ta bilder (inklusive flygbilder) av Balearerna. Det blir med andra ord en upprepning av förra sommaren – dock med en stor skillnad: den här gången kan vi rättfärdiga vårt kringflackande liv med att säga att vi jobbar …

  1. Markús’s avatar

    See you around.

  2. Adam’s avatar

    Hi Markús!
    Nice to see that you found our blog. Will you cruise in the Balearics this summer to?

    Take care!

Adams förläggare

Collings-Förlag