On the road again

Vi har insett att det nog inte är så dumt att lämna båten ibland, även om det alltid bär emot en smula … så när vi börjar skönja en på gränsen till ohälsosam tendens att vägra resa oss från sittbrunnen brukar vi snabbt försöka hitta en anledning att bryta den. Den här helgen fick vi en alldeles utmärkt sådan, när delar av Adams släkt bestämde sig för att sammanstråla i den lilla sydspanska staden Nerja, vilket inte är mer än fem timmars bilkörning härifrån. Bil inhyrdes och väskor packades, sen var vi på väg. Svårare än så är det ju faktiskt inte – hur bra vi än trivs i vår soliga sittbrunn.

Vi är barnsligt förtjusta över vår bil-GPS, som inhandlades inför kanalfärden genom Europa för snart två år sedan, men faktiskt fungerar precis lika bra i en bil. Och jo, vi vet att det är så den är tänkt att användas, vi hade bara inte reflekterat över det tidigare … 

en mycket koncentrerad förare

är en nödvändighet när naturen leker berg-och-dalbana

och bjuder på nya och överraskande vyer runt varje krök

 

Skidåkning i Sierra Nevada känns som något vi absolut inte vill missa innan vi lämnar de här krokarna framåt våren, men vi bestämde oss för att vänta ett tag. Man kan ju inte vara hemifrån alldeles för länge.

Och hur det såg ut i Nerja? Det ska ni få se alldeles snart.

  1. Annika’s avatar

    Hej Camilla, visst är det fint i Nerja? Hoppas allt är bra med er:)
    Kram

  2. Camilla’s avatar

    Hej Annika! Det var jättefint i Nerja och en alldeles fantastiskt vacker väg dit! Men vi måste nog ändå vara lite lokalpatriotiska och säga att Cartagena är ännu finare … Och på tal om lokalpatriotism, ibland blir jag lite Malmö-nostalgisk – men då går jag bara in på din blogg och får lite fina Malmöglimtar. Tack för det!

    kram på dig!

Adams förläggare

Collings-Förlag