Vi håller värmen


Det är inte bara Sverige som är kallt just nu. I butikerna på stan möter vi personal i fleecejackor, halsdukar och vantar. Runt 10 grader på dagen och ner mot 0 om natten – brrr. Tur att elen här i hamnen ingår i månadshyran för alla båtar under 15 meter.

Men trots den för årstiden ovanligt låga temperaturen värmen solen gott om dagarna. Vårt fantastiska sittbrunnstält/kontor är precis lagom varm under dygnets ljusa timmar och att luncha ute fungerar fortfarande utmärkt. Vintern till trots håller vi naturligtvis fortfarande liv i vår onsdags-BBQ tradition. Så fort solen gått ner förvandlas grillen till en lägereld och plötsligt är det ok att sjunga med när Sweet-home-Alabama-gitarren kommer fram … 

  1. Tord-Monica’s avatar

    Här har vi det bra ca 16 på natten 20 dagen utan att vara elak, åk hit vi har carnaval las palmas nu

Adams förläggare

Collings-Förlag