Min första bok!

Tjoho – 2012 ser ut att bli ett väldigt spännande år! Varför då? Jo, jag har fått en förläggare till min ungdomsroman. Det nystartade förlaget Collings förlag har nappat på mitt manus och lanseringen är planerad till augusti i år. Egentligen fick jag besked redan i slutet av sommaren men nu är det officiellt. Tusen tack till Niklas Collings som förverkligar en av mina absolut största och äldsta drömmar!

Mina romanfigurer bor precis som vi på en båt och naturligtvis har de en hemsida: www.syavalon.se

Tack också till alla er som stöttat mig under skrivandet!

  1. Gerd’s avatar

    Grattis, var roligt Adam! Ser framemot att få läsa din bok, jag fick ju äran att läsa ett par kapitel precis i början så ska bli spännade att få uppleva hela äventyret. Stor grattis!!!
    Var rädda om er kramar Gerd & Ingvar som på måndag säger bye bye Singa och flyttar hem, tänk att två år kan gå så fort? Vi kommer att sakna denna underbara stad men nu börjar ett nytt kapitel i “vår bok” så det blir spännade också 🙂

  2. Adam’s avatar

    Tack så mycket! Du är en av alla de jag vill tacka för att du orkat läsa mina kråkfötter! Tack vare er fick jag självförtroendet att fortsätta. Synd att vi missar varandra nu i januari – men jag är säker på att vi ses snart igen. Ha de och hälsa!

  3. benny’s avatar

    Hej!
    Har följt er länge och älskar era bilder och era upplevelser! Man blir så sugen på att åka!!

    Men när kommer boken ut? Vill så gärna läsa och recensera, men också ge den till mina barn och brosbarn!!

    Grattis till boken och till ert äventyr!

  4. Adam’s avatar

    Hej Benny
    Vad kul att du följer oss och blir inspirerad! Det är precis det vi hoppas på att åstadkomma med vår blogg.
    Boken kommer ut i augusti men förlaget kommer att skicka ut recensionsexemplar tidigare. Naturligtvis hade det varit jättekul om Iloveboat vill titta på den! Jag sätter upp dig på listan och återkommer!
    Hälsningar Adam

  5. Anna-Lena’s avatar

    Åh, vad roligt. Astrid har frågat ibland – hon blev alldeles fångad när du berättade om den (det måste vara minst tre år sedan på vår altan i Rönnäng?)… det här ska jag berätta för henne när vi kommer tillbaka till Shanghai (semester i Malaysia för tillfället).

Adams förläggare

Collings-Förlag