Vad säger du, ska vi ta ett år till?

För exakt ett år sedan rumlade vi runt i Barcelonas förtrollande gränder och åt tills vi storknade på restaurang Sagardi. Då var det nämligen 25 år sedan en mycket ung och blyg liten flicka för allra första gången blev följd hem till dörren av sin drömprins.

Väl värt att fira även i år tyckte vi och konsulterade Tripadvisor (en utmärkt recensionstjänst på nätet om du ska resa någonstans och vill veta var de bästa hotellen, restaurangerna, sevärdheterna osv. finns) för att hitta Cartagenas mest romantiska bord att slå sig ner vid. Och det är inte helt otänkbart att vi lyckades – på det lilla torget Plaza de Alcolea hittade vi restaurangen La Marquisita, komplett med grönskande gasoluppvärmd utegård, charmerande servitris som såg ut att komma direkt från valfri Almodovarfilm (tyvärr var hon lite blyg och ville inte vara med på bild), tjockmagad vinkypare och rödrandig huskatt som sneglade lystet på våra fisktallrikar. Tyvärr blev vi så exalterade över maten att vi glömde föreviga varandra, så ni får hålla till godo med kvällens meny.

Adam försöker fokusera på vår grillade abborre men har man en linslus till fru så har man …

“Min systers goda cheesecake” lät förvisso lockande, men sen hittade vi den perfekta desserten en dag som denna

Hjärtformad chokladtryffel! Vem kan motstå det?

Jag tror inte att jag har druckit en undermålig kopp kaffe sedan vi kom till Spanien, och den här var i världsklass

Titta, här är jag ju igen … mätt och glad och mycket nöjd med kvällen. Gärna ett år till, tack!

 1. Gerd’s avatar

  Grattis lite i efterskott 🙂
  Kramar grannarna i Singapore

 2. Agneta’s avatar

  Otroligt! 25 ÅR! Det är bara att säga ett stort varmt GRATTIS!
  Tänk att tiden rullar iväg så fort. Allt som hänt under denna tiden och fram till ert stora beslut som få vågar göra!
  Vi runt er är stolta!

  Kramar Agneta och Ulf

 3. Camilla’s avatar

  Tack, snälla för grattiskramarna – vi hoppas kunna returnera dem kroppsligen alldeles snart!

Adams förläggare

Collings-Förlag