Visst börjar det bli dags?

Det är ju fredag, klockan är fyra och jag har jobbat flitigt hela dagen. Är det nån som känner för att komma förbi på ett glas rosé?

 1. Linda Pierre’s avatar

  Åh det ser alldeles underbart ut! Inte alls avis. Följer er blogg och drömmer oss bort. Bott i Barcelona två omgångar och längtar nu efter att dra iväg igen. Får se när det blir. Tillsvidare får vi nöja oss med att titta på era fina bilder. Ta ett glas för mig också! 🙂 /Linda

 2. Annie and Iain’s avatar

  We’ll join you for a glass sitting on our balcony in Ceret watching the sunset. Annie

 3. Linda’s avatar

  Men…..äter ni chips och tittar på Melodifestvalen i dag lördag? Det gör vi!
  /Linda

 4. Camilla’s avatar

  Hej Linda P! Kul att ni följer med oss på färden, hemifrån Sverige! Jag tror visst att vi fick en hälsning från din kille/man i vintras med, när vi var i Barcelona? Jag håller tummarna för att ni får tillfälle att komma iväg på en spännande resa igen snart 🙂 Hör av er och berätta i så fall! Hälsningar Camilla och Adam

  Annie and Iain! Cheers to the beautiful Ceret sunset! It’s lovely to think of the both of you there, together. And we’ll be waiting for you somewhere around here later this summer! C&A

  Hej Linda! Ett helt år sedan vi såg den sist hemma hos er, alltså! Men nej, inga chips och rafflande rösträkningar för oss i år – däremot innehöll lördagsnatten en helt annan typ av dramatik … den blev stormig och sömnlös, spännande skulle man kunna säga om man vill se det positivt (och det vill man ju), så nu vilar vi ut i sittbrunnen, där havet glittrar och solen skiner på oss igen. Det är stora kontraster. Kram på er allihopa!

 5. Annika’s avatar

  Hej C&A!
  Är ni på Mallis nu? Vad underbart!!! Vilka fina bilder, kram på er

 6. Camilla’s avatar

  Hej Annika!
  Ja, det är verkligen helt underbart här, och då har vi bara sett den nordöstra delen än så länge – seglar vidare neråt längs ostkusten mot Palmabukten i morgon, så har du några guldtips från Palma eller däromkring mottages det tacksamt! Ska försöka hinna med en sväng till Ibiza också innan vi sätter oss på flyget mot Malmö i slutet av juni. Skulle vara så kul om vi kunde ses i sommar!

  Puss på dig,
  Camilla

Adams förläggare

Collings-Förlag